Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

Szabályozza vércukorszintjét!


Tudta, hogy a cukor utáni vágyakozás, a túlzásba vitt nassolás, a súlygyarapodás és az energiaszint csökkenése is gyakori jelei a nem megfelelő vércukorszintnek? Ha az édes szája szabotálja a súlycsökkentés érdekében tett erőfeszítéseit, minden  bizonnyal élvezni fogja a Pharma Nord króm készítményei által nyújtott előnyöket, mivel a króm egy esszenciális tápanyag, amely hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

A Pharma Nord Bio-Króm és Bio-Króm DIA készítményei Chromoprecise króm élesztőt tartalmaznak. Az EFSA(Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság)  állítása szerint a Chromoprecise-nak akár 10x jobb a felszívódása mint az egyéb króm-kiegészítőknek, mint például a  króm-kloridnak vagy a króm-pikolinátnak.

A ChromoPrecise az egyetlen, EU által elfogadott szerves króm élesztő a vércukorszint szabályozására.


Nyerjen egy doboz Bio-Krómot!


Havonta három szerencsés nyertest sorsolunk ki, akiket megajándékozunk egy doboz Króm tablettával. A játékban való részvételhez csak válaszolnia kell az alábbi kérdésre...

A válasz elküldésével elfogadom a játékra jelentkezés feltételeit és hozzájárulok ahhoz, hogy a Pharma Nord egészséggel kapcsolatos hírlevelet küldjön részemre a jövőben.