Keresés

  wsm_SearchResults

  Bezárás

  A Pharma Nord egyike Európa vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalatainak. Az egészséges életmód megismertetése nagyon fontos számunkra. Annak a kommunikálására törekszünk, hogy az étrend-kiegészítők használata a megelőzésben nagyon fontos, és ennek eléréséhez a minőségi és tudományosan dokumentált termékeink lehetőséget nyújtanak.

  Értékesítési asszisztenst keresünk Budapesti központtal. A jelentkezőnél elvárás, hogy érdeklődjön az egészséges életmód iránt és rendelkezzen a cég és a pozíció iránti elkötelezettséggel.

  Feladat meghatározás

  • Értékesítési asszisztens tevékenység 

  • Gyógyszertár-látogatókkal való kapcsolattartás

  • Trénerekkel való kapcsolattartás

  • Nagykereskedőkkel való kapcsolattartás

  • Adminisztrációs feladatok ellátása

  • A cég dániai központjával való kapcsolattartás

   

  Végzettség
  Felsőfokú végzettség elvárt. A feladat elvégzéséhez jó kommunikációs képesség és csapatjátékos mentalitás szükséges. Elvárt a tárgyalóképes angol nyelvtudás, szóban és írásban. Táblázatkezelő program alapos ismerete előny. B- kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat szükséges. A jelentkezőnek fejlődési lehetőséget nyújtunk mind szakmai, mind pedig személyes szinten.

  A Pharma Nord kihívásokkal teli és érdekes munkát kínál fiatal, lendületes csapat tagjaként. A Pharma Nordnak komoly növekedési és fejlesztési terve van a magyar piacon, budapesti irodájában jelenleg 6 fő dolgozik.
   
  Jelentkezés
  Amennyiben kérdése van a munkával kapcsolatban, kérjük hívja Porzsolt Péter country managert telefon: +36 20 5633450.

  Kérjük önéletrajzát és motivációs levelét postai úton küldje el a Pharma Nord irodába. Cím: 1139 Budapest, Váci út 95. Határidő 2021. Április 16.
  A borítékra írja rá: Értékesítési asszisztens

  A Pharma Nord Európa egyik vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalata. Központi irodája Dániában található, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere van világszerte. A Pharma Nord termékeit forgalmazzák Európában, a  Közel-Keleten és a gyorsan növekedő piacokon Ázsiában, valamint Oroszországban és az USA-ban.