30 év kutatómunka elegendő bizonyíték, szóval miért ne kezdhetné szedni a szelén tablettákat ...

Európai kutatók egy csoportja most fedezett fel egy új és izgalmas bizonyítékot arra, hogy a szelén, mint nyomelem, mennyire hasznos nekünk, embereknek.

Valószínuleg tudja, hogy a szelén, mint nyomelem hasznos Önnek. De tudja, hogy valójában MENNYIRE is fontos? Tudja, hogy MIÉRT van rá szüksége? Oh, és azt tudja, hogy HOL találja meg a válaszokat ezekre a kérdésekre? Ha Ön tényleg törodik az egészségével, mindenképp érdemes egy-két percet az interneten kutatnia.
 

  • A tanulmányt az elismert tudmányos folyóiratban, az International Journal of Cancer-ben (IJC) publikálták
  • Bemutatja, hogy a szelén szint miért is olyan fontos
  • Nem kevesebb, mint 521,448 fo bevonásával készült

Mi az a szelén?
A szelén egy ásványi anyag, egy úgynevezett nyomelem, ami azt jelenti, hogy az emberek egészségéhez elég, ha a testünkben nyomokban lelheto fel. Nyugat-Európában, ahol az emberek étrendje kevesebb szelént tartalmaz, mint a világ más részein, kihívásokkal teli feladat lehet, hogy az ember a napi szükséges mennyiséget bevigye ebbol a tápanyagból.

Immunrendszer egészsége és a pajzsmirigy muködés
A szelén két különösen fontos funkciója, hogy támogatja az immunrendszer normális muködését és a pajzsmirigyet.

Ez a mirigy irányítja a test anyagcseréjét. Ha a pajzsmirigy nem muködik megfeleloen, megno az esélye a:

  • Testsúly problémáknak
  • Köröm- és hajproblémáknak
  • borproblémáknak

SelenoPrecise
A Pharma Nord kifejlesztett egy egyedi, (szabadalmaztatott) organikus szelén élesztot, melynek kivételesen jó a biohasznosulása. Tanulmányok támasztják alá, hogy a szelén 88.7%-a ebbol a speciális szelén forrásból a testben hatékonyan felszívódásra kerül.

A svéd tanulmányban használták
A SelenoPrecise-t választotta az a svéd kutatócsapat, akik bebizonyították a szelén szignifikánsan pozitív hatását az idos emberekre a széles körben idézett KiSel-10 tanulmányban (ami az interneten szintén megtalálható)

MIÉRT HIHETETLENÜL FONTOS A
SZELÉN AZ EMBEREKNEK

Egy új európai tanulmány teljesen új megvilágításba helyezi, hogy a szelén mennyire hasznos az embereknek. Érdekli, hogy egy egyszeru tápanyagnak miért van ekkora jelentosége? Tudjon meg többet itt….

Jól ismert tény, hogy a szelén fontos az emberek egészségéhez, de európai kutatók egy csoportja csak most fedezte fel egy eddig nem ismert szerepét ennek a létfontosságú tápanyagnak. Az 521,448 fo részvételével készült úttöro tanulmányt az elismert tudományos folyóiratban, az International Journal of Cancer-ben (IJC) publikálták.

Szelén + Q10 – a megfelelo kombináció

A szelén jótékony hatásait láthatóan kiválóan fejti ki koenzim Q10-zel kombinálva. Ez egyértelmuen megfigyelheto volt a svéd KiSel-10 kutatás során, amit néhány éve a European Journal of Cardiology-ban publikáltak. A kutatók a SelenoPrecise-t és a Bio-Quinone Q10-et kombináltan használták és kimagasló eredményeket tapasztaltak ezzel a két termékkel.

SelenoPrecise A Pharma Nord egyedülálló, szabadalmaztatott organikus szelén élesztoje (dokumentáltan) 88.7% biohasznosulással.

Bio-Quinone Q10 Az eredeti koenzim Q10 készítmény a “gold standard” formulával, a magas koenzim Q10 biohasznosulásért

További, részletes információkat a tanulmányokról az interneten találhat.
 


Válassza a piac legjobb szelén étrend-kiegészítojét

A minoség drága – de vannak kivételek. Mi épp ezt tettük a piac legjobbjának tartott szelén készítményünkkel.

Néhány érv, hogy miért a SelenoPrecise a legjobb választás:

  • A SelenoPrecise az eredeti, szabadalommal védett, organikus szelén éleszto, melynek biohasznosulása dokumentáltan 88.7%
  • A SelenoPrecise-t választották a svéd kutatók a KiSel-10 tanulmányhoz
  • A SelenoPrecise több mint 30 organikus szelén fajtát tartalmaz és biztosítja a test számára azt a természetes sokoldalúságot, amit egy kiegyensúlyozott étrend nyújt
  • A SelenoPrecise-t közel 40 tudományos tanulmányban dokumentálták

A SelenoPrecise elérheto mono készítményként (csak szelénként), de szelénforrásként felhasználtuk a Pharma Nord Bio-Szelénium+Cink és Vitaminok készítményeiben.

..... ???

????