Ismerje meg az új Bio-Krómot...

Sok-sok órányi dokumentáció és rengeteg kitartó munka most azt jelenti, hogy egy olyan új Bio-Krómmal jelenünk meg a piacon, amely

akár 10-szer jobb felszívódással rendelkezik.

A Pharma Nord új Bio-Króm terméke most egy olyan természetes nyersanyaggal készül (ChromoPrecise) - mely az egyetlen jóváhagyott szerves króm élesztő termék a vércukorszint szabályozására Európában.

Miért olyan fontos a könnyű felszívódás?

A króm segíti a normál vércukorszint fenntartását és a makrotápanyagok felszívódását, mint például a szénhidrátok, fehérjék és zsírok. A króm azonban leginkább a normál vércukorszint fenntartásáról ismert.

A króm hatását a vércukorszintre és a makrotápanyagok anyagcseréjére az EFSA (Európai Únió Élelmiszerbiztonsági Hivatal) is elismerte.

Jó érvek a Bio-Króm mellett

A Bio-Króm ChromoPrecise-t tartalmaz, mely a Pharma Nord által kifejlesztett és előállított nyersanyag. Az EFSA állítása szerint a ChromoPrecise-nak akár tízszer magasabb a felszívódása, mint más piacon lévő króm készítményeknek.

Az Európai Únióban 2007-ben betiltották a króm élesztőt tartalmazó készítményeket.

Ez azért történt, mert a szerves króm alapanyagot gyártó vállalatok közül senki sem tudott megfelelő tudományos dokumentációt benyújtani, ami igazolná azt, hogy a hatóanyag mindenben megfelel az EFSA biztonsági követelményeinek.
Ennek eredményeképpen minden forgalmazó kénytelen volt a kevésbé hatékony, de jóváhagyott króm összetevőket használni. Ezeknek a hatóanyagoknak (króm-klorid és króm-pikolinát) nagyon alacsony a felszívódásuk, ráadásul szintetikusak is.

A Pharma Nord amellett, hogy elkezdte a króm-klorid hatóanyag használatát, azonnal belekezdett abba a folyamatba, ami sok-sok év úttörő munkát jelentett azért, hogy összegyűjtse és dokumentálja a saját maga által gyártott króm élesztő biztonságosságát és felszívódását.
Ennyi év dokumentációs munka után most az EFSA jóváhagyta a ChromoPrecise hatóanyagot, ezáltal lehetővé vált, hogy az Ön számára is elérhető legyen a magas felszívódással rendelkező termék - a Bio-Króm.
Tudjon meg többet a Bio-Krómról itt

Támogassa immunrendszerét.

Számos Európai országban a termőföld szelénhiányos, ami befolyásolhatja az étkezések során bevitt szelénmennyiséget.

Szelénben gazdag ételek a halak, diófélék és gabonafélék. Ha nem fogyaszt rendszeresen ezekből az ételekből, ajánlott a szelén étrend-kiegészítő szedése a szükségletek kielégítésére. A szelén támogatja az immunrendszert, az anyagcserét, a haj és a körmök egészségét, valamint a termékenységet.

A SelenoPrecise garantáltan rendkívül magas felszívódással rendelkezik (88,7%). Ez annak az egyedülálló szerves szelén élesztőnek köszönhető, mely hozzávetőleg 30 féle szerves szelén fajtát tartalmaz.

Tudjon meg többet a szelénről itt

A Bio-Rostot ajánljuk az emésztésére.

Az elmúlt 100 évben étkezési szokásaink jelentősen megváltoztak. Azelőtt magas rosttartalmú gabonák, gyümölcsök és zöldségek jelentették az étrend nagyrészét.

Manapság számos tápanyagszakértő javasolja azt, hogy növelni kellene a rosttartalmú ételek bevitelét ellentétben a túlságosan feldolgozott élelmiszerekkel, melyek rostban szegények.
A Bio-Rost étrend-kiegészítő nem tartalmaz hozzáadott tápanyagokat. Minden tabletta egyenlő arányban tartalmaz oldódó és nem oldódó rosttípusokat. Az élelmi rost, melyet cukorrépából állítanak elő, számos okból fontos lehet, mint például a megfelelő bélműködés támogatása és a jó emésztés fenntartása.

Mik azok az Omega-3 zsírsavak?

Az Omega-3 zsírsavak egy csoportja a többszörösen telítetlen zsírsavaknak, melyek főként a halakban található meg, név szerint az olyan olajos halakban, mint a hering, lazac vagy makréla.

A két legfontosabb Omega-3 zsírsav az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA).
Két dán orvos Bang és Dyerberg az 1970-es években kimutatta, hogy a Grönlandon élő Eszkimók a nagymennyiségű hal és tengeri emlős fogyasztásának köszönhetően általánosan jobb egészségi állapotnak örvendenek, mint a dán populáció.* Ha nem fogyaszt halat, az Omega-3 zsírsav pótlása előnyös lehet abból a szempontból, hogy biztosítsa ezeknek a jótékony vegyületeknek a megfelelő mennyiségű bevitelét. Sőt, az lenne az ideális, hogyha az étrendünkben megfelelő egyensúlyban lennének az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak (a zsírsavak csoportja, mely a növényekben található meg). Szakértők úgy vélik, hogy az ideális bevitel az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakból az 1:4 -es arány.

Tudjon meg többet a Bio-Marin Plus-ról itt

Bang HO, et al. Acta Med Scand 1976;200:69-73.
Dyerberg J, et al. Lancet 1978 Jul 15;2(8081):117-9