Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

Kritikusan alacsony a magyarok D-vitamin szintje
A D-vitamin-hiány az egyik legaggasztóbb egészségügyi probléma Magyarországon, állapította meg a  Magyar Osteoporosis és Osteoarrthrológiai Társaság. Tovább olvasva megtudhatja, miért van az emberi szervezetnek szüksége a D-vitaminra és mit tehetünk annak érdekében, hogy természetes módon töltsük fel a D-vitamin szintünket.

Annak ellenére, hogy Magyarországon erős napsütéssel találkozhatunk a nyári időszakban, a D-vitamin hiány gyakran jelentkező egészségügyi probléma a magyar embereknél.
Egy, a által publikált cikk szerint a magyarok kétharmada szenved D-vitamin-hiányban a téli időszak végéhez közeledve.  A  Magyar Osteoporosis és Osteoarrthrológiai Társaság ezt súlyos problémának találja, mivel a D-vitamin az egyik legfontosabb hormon az emberi szervezet számára.[1]

D-vitamin és az emberi szervezet
A D-vitamin hozzájárul az egészséges és erős csontokhoz, fogakhoz, valamint az immunrendszer normál működéséhez is. Továbbá segíti a jó izomműködést, de számos más  funkció egészséges működését is szolgálja a szervezetünkben. A magyar étrend csupán az 5%-át tartalmazza a szükséges D-vitamin mennyiségnek, amelyet főként tojássárgájábán és halakban lehet megtalálni.

Félóra a napon
A nap a leggazdagabb D-vitamin-forrás, de legalább 20-30 percet szükséges a napon tartózkodni fedetlen bőrrel annak érdekében, hogy a szervezet hozzájusson a szükséges D-vitamin mennyiséghez. Télen viszont nehéz ezt megoldani, mivel a nap túl alacsonyan jár, illetve a napsugarak nem elég erősek ahhoz, hogy lehetővé tegyék a D-vitamin szintézisét a bőrben.

Egyre több ember használ étrendkiegészítőket
Az étrendkiegészítők olyan lehetőséget nyújtanak a D-vitamin pótlására, amelyet egyre több ember vesz igénybe. Egy olyan készítménnyel, mint a D-pearls, egész évben elegendő mennyiségű D-vitamint juttathatunk a szervezetünkbe. A speciális formula olívaolajban oldott D-vitamint tartalmaz lágyzselatin kapszulában, amely biztosítja a jó felszívódást az emberi szervezetben.

Tudósok által tesztelve
Amikor a Norvégiában található University of Oslo tudósai megvizsgálták a D-vitamin és az izomműködés közötti kapcsolatot, a D-Pearls-t választották a kísérletükhöz, és azt kapták eredményül, hogy kiemelkedően jó a biológiai hasznosulása.Hasonló eredmény született egy másik D-vitaminnal kapcsolatos tanulmány során is, melyben a D-vitamin és a serdülők társadalmi viselkedése, valamint szellemi teljesítménye közötti kapcsolatot vizsgálták.
 

Tudjon meg többet a D-Pearls itt

Tudjon meg többet a D-Pearls itt1. www.webbeteg.hu (2018.02.25.)