Pharma Nord   Egészség Hírek
- azok számára, akik vállalják a felelősséget saját egészségükért

A vércukorszint-szabályozás
teljesen új módja

Mostanra egy teljesen új típusú szerves króm-élesztő segítségével lehetővé vált a vércukorszint szabályozása.
Az egészséges étkezési szokások és a rendszeres testmozgás vagy a megfelelő mennyiségű fizikai aktivitás általában a legjobb módja a stabil vércukorszint fenntartásának, de ezek mellett a teljesen új fajtájú szerves króm élesztő is felkerülhet a lehetőségek listájára, ha a vércukorszint normál értéken tartása a cél.

Minőségi dán termék
A ChromoPrecise egy egyedülálló, kiváló felszívódással rendelkező dán szerves króm élesztő, ami különbözik azoktól az általánosan használt króm hatóanyagtól, melyeket étrend-kiegészítők gyártásakor használnak, mivel a ChromoPrecise-ban található szerves króm forrás lényegesen jobban hasznosítható az emberi szervezet számára.

10-szer jobb felszívódás
Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) véleménye szerint ennek a króm-élesztőnek 10-szer jobb a felszívódása, összehasonlítva az olyan egyéb króm forrásokkal, mint például a króm-pikolinát, vagy króm-klorid, ezáltal a ChromoPrecise sokkal alkalmasabb a vércukorszint szabályozására.

Egyedülálló
Jelenleg a ChromoPrecise az egyetlen szerves króm-élesztő az európai piacon, ráadásul kimerítő dokumentációval rendelkezik mind a felszívódás, hatás és biztonságosság tekintetében. Voltaképpen a króm kiegészítést egy magasabb szintre emelte, hiszen a ChromoPrecise-ból a króm felszívódása meghaladja azt, amit eddig tapasztaltunk a táplálék felvételéből.