Pharma Nord   Egészség Hírek
- azok számára, akik vállalják a felelősséget saját egészségükért

Kedves [NewsletterUserName]

Köszönjük, hogy feliratkozott a Pharma Nord Egészség Hírlevelére!

A Pharma Nord nevében nagyra értékeljük, hogy Ön többet szeretne megtudni termékeinkről és tudományos kutatásainkról.

A Pharma Nord aktívan részt vesz a nemzetközi kutatásokban, eddig több mint 300 tudományos cikket publikált. A cikkekben melyekben szereplő tanulmányokban a Pharma Nord termékek egészségre gyakorolt hatását vizsgálták. Ebben a tekintetben a Pharma Nord a világ vezető vállalatai közé tartozik.

Ha Ön fogyasztóként pénzt fektet az egészségének megőrzésébe, az a fő szempont, hogy a bevitt vitaminokkal, ásványi anyagokkal, egyéb táp- és hatóanyagokkal a kívánt hatást érje el. Ezért nagyon fontos dokumentált hatással rendelkező termékeket választania.

Új kutatások a koenzim Q10-zel és a szelénnel kapcsolatban

2012-ben egy nagyszabású svéd tanulmány jelent meg egy nemzetközi kardiológiai folyóiratban. A Kisel-10 megnevezésű tanulmány a SelenoPrecise és a Bio-Quinone Q10 négy éven keresztül történő folyamatos szedésének hatásait vizsgálta 444 embernél, 70 és 88 éves kor között.

E kettős vak, placebo kontrollált vizsgálat lezárása után nyilvánvaló volt, hogy az a csoport, amelyik a Q10-et és a szelént kapta, jelentősen jobb eredményt ért el, mint a placebo tablettát szedő csoport. A megelőző hatás számos fizikai kondícióban és az életminőségben is megmutatkozott.

Ehhez hasonlóan, 2014-ben a Q-Symbio tanulmány tisztán látható különbséget mutatott azok között, akik a Bio-Quinone Q10-et szedték, és azok között, akik a placebo tablettát kapták. A vizsgálat, melyet 9 ország 13 kórházában folytattak, az egyik legnagyobbnak minősül a koenzim Q10-zel kapcsolatban valaha végzett vizsgálatok között. A tanulmány a JACC (Journal of American College of Cardiology) folyóiratban jelent meg, mely a világ egyik leghíresebb kardiológiai szaklapja.


 

A jogszabályok nem teszik lehetővé a Pharma Nord számára, hogy e tanulmányok specifikus hatásairól írjon. A témáról további információkat találhat az interneten, pl. a Google keresőn keresztül.

Tudjon meg többet ezekről a tanulmányokról ittDániai előállítás

A Pharma Nord 100%-ban dán tulajdonban van, a gyártóüzem is Dániában található. A"Produced in Denmark" – “Készült Dániában” több jelentéssel is bírhat, és gyakran csak egy kifejezés arra, hogy az adott terméket Dániában csomagolták.

De amikor a Pharma Nord tünteti fel a dobozon a "Produced in Denmark" feliratot, az azt takarja, hogy a termékek előállítása a Vojens-ben található gyárunkban történik. Ezen a helyszínen folyik a teljes termékfejlesztés, valamint a tabletták és a kapszulák gyártása is.

A gyár gyógyszergyártási engedéllyel rendelkezik, és ennek következtében az összes munkafolyamat a gyógyszergyártási gyakorlat elveit követi. Ez mind a nyersanyagok, mind a kész tabletták és kapszulák széleskörű laboratóriumi ellenőrzését jelenti. Amikor a termékek elhagyják a gyárat, a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy aktív hatóanyagot tartalmaznak nemkívánatos anyagok nélkül, még akkor is, ha a terméket a lejárat napján értékesítik.
 

Tekintse meg az összes termékünket itt


Fókuszban a higiénia

Minden Pharma Nord tabletta és kapszula buborékfóliás csomagolásban hagyja el a gyártósort, amely egyszerre biztosítja az optimális higiéniát, valamint növeli a termék minőségét és hatását az elsőtől az utolsó szemig.

Ugyanakkor könnyű és praktikus az Ön számára, hogy a vitaminokat a táskájában, vagy utazásra is magával vigye.

Tekintse meg filmünket a minőségről, és a bliszteres csomagolás előnyeiről a gyógyszeres dobozokhoz képest.