Pharma Nord   Egészség Hírek
- azok számára, akik vállalják a felelősséget saját egészségükért
 

Az elkopott ízületi porc és a velejáró térdízületi fájdalom – arthrosis-ként is ismert – egy olyan általános probléma, amit egyszerű orvosolni. Ismerje meg az új módszert, melyet a vezető szakemberek javasolnak.

Ha elmúlt 60 éves, megvan rá az esély, hogy tapasztalt már térdízületi fájdalmat, és furcsa ízületi hangokat. Nem kell megijedni, ez természetes. Életünk bizonyos szakaszában az ízületek kezdenek elhasználódni, ami fájdalommal, beszűkült mozgással és más egyéb kellemetlen tünetekkel jár. A jó hír az, hogy tudunk tenni a probléma ellen.

 

A szakértők glükózamint javasolnak

A tünetek enyhítésének általános módja a fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentő szerek használata, de a glükózamin – kagylóhéj kivonat - szedése sokkal biztonságosabb és természetesebb megoldás.

Európai reumatológusok és különböző szakemberek egy csoportja a közelmúltban új kezelési irányelveket határoztak meg az arthrosis kezelésére.

Jelentésükben a szakértők a glükózamin-szulfátot hangsúlyozzák első vonalbeli terápiaként, mielőtt egyéb más kezelést alkalmaznának vényköteles gyógyszer vagy műtét formájában.

 

Mi a glükózamin?

A kagylók és rákfélék páncélja kiváló glükózaminforrás, mivel gazdagon tartalmaznak glycosaminoglikánokat, melyek a porcszövetek biológiailag aktív építőkövei, ezáltal segít fenntartani az erős és rugalmas porcokat.

Tudjon meg többet

 

Kiváló a térdekre

A glükózamin-szulfát jótékony hatása különösen térdízületi arthrosisban figyelhető meg, ami a leggyakrabban érintett terület. Az eddig megjelent tanulmányokban, ahol a nagyszámú betegcsoport glükózamin-szulfátot vagy placebót kapott, az aktív csoportban jelentős javulás volt megfigyelhető.

Tudjon meg többet

 

Miért a Glukozamin Pharma Nord?

A Glukosamin Pharma Nord vény nélkül is kapható gyógyszer enyhe és mérsékelt fokú térdízületi arthrosis kezelésére.

A készítmény glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek az évek során számos tanulmány bizonyította megbízható hatását.

Szintén a glükózamin-szulfát az a hatóanyag, melyet európai kutatók egy csoportja javasol az új kezelési irányelvekben.

Tudjon meg többet