GYIK a Facebook és Google-fiókkal történő bejelentkezéssel kapcsolatban

1. Milyen személyes adatokhoz van a Pharma Nord-nak hozzáférése?

- Facebookkal történő bejelentkezésnél:

Az első bejelentkezés alkalmával, Ön hozzáférést ad a publikus Facebbok profiljához. Ez a bárki által látható profilja. A publikus profilja tartalmazza a nevét, a nemét, a felhasználónevét, az azonosítóját, a profilképét, a borítóképét és az ismerőseit. Mi kizárólag a nevét és az e-mail címét rögzítjük.

- Google-fiókkal történő bejelentkezésnél:

Amikor Google-fiókjával jelentkezik be, megosztja a Google azonosítóját, profilja URL-címé és e-mail címét. Mi kizárólag a nevét és az e-mail címét rögzítjük.

2. Tud a Pharma Nord bármit posztolni a Facebook/Google profilomon?

Nem tudunk, és nem is szeretnénk semmit posztolni az Ön nevében ezeken a profilokon.

3. Mit oszt meg a Pharma Nord a Facebook/Google-el?

Ha Facebook vagy Google-fiókkal jelentkezik be a www.pharmanord.hu oldalon, akkor ezen oldalak adatgyűjtéssel, illetve cookie-k használatával kapcsolatos feltételei vonatkoznak a bejelentkezésére. Bővebben a Facebook felhasználási feltételeiről itt, a Google felhasználási feltételeiről pedig itt olvashat.

4. A Facebook/Google-fiókom törlése után is be tudok jelentkezni a www.pharmanord.hu oldalon?

Attól, hogy törli a Facebook/Google-fiókját, még a www.pharmanord.hu fiókja nem törlődik. Továbbra is be tud jelentkezni a Pharma Nord-fiókjába az e-mail címével, amit a regisztrálás során adott meg.

Amennyiben elfelejtette a belépéshez szükséges jelszavát, lehetősége van újat igényelni. Ezt az “Elfelejtette jelszavát?” gombra kattintva teheti meg.

5. Meg tudom változtatni a bejelentkezésem típusát?

Igen, bármikor választhatja a Pharma Nord saját bejelentkezését, a Facebook vagy Google-fiókos bejelentkezés helyett. Amennyiben elfelejtette a belépéshez szükséges jelszavát, lehetősége van újat igényelni. Ezt az “Elfelejtette jelszavát?” gombra kattintva teheti meg.

Ha bármi kérdése merül fel, lépjen kapcsolatba velünk a +36 1 236 0565-ös telefonszámon, vagy írjon a “Kapcsolat” oldalunkra itt.