Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

A Pharma Nord a megelőzést szolgáló étrend-kiegészítők és gyógynövény-készítmények egyik legnagyobb gyártója Európában. A cég olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

A Pharma Nord központja Dániában található, Vejlében

A Pharma Nord kutatási adatbázisa több mint 8000 tudományos vizsgálatot tartalmaz - köztük nagy számmal saját készítményeivel folytatott vizsgálatokat. Az adatbázis a teljes termékfejlesztés egyik alapköve.

A termelési létesítmények és a vállalat vezetése Dániában található, de a Pharma Nord termékeivel jelen van egész Európában, a Közel-Keleten és a gyorsan növekvő ázsiai piacokon, Oroszországban és az Egyesült Államokban, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere révén.

A Pharma Nord magántulajdonban lévő korlátolt felelősségü társaság
 

DÁN MINŐSÉG

A Pharma Nord a táplálék-kiegészítoket és gyógyszereket Dániában gyártja, a szigorú dán előírásokat betartva. Mivel ezeket a jogszabályokat nagy becsben tartják a külföldi piacok, a Pharma Nord úgy döntött, hogy a megnövekedett keresletnek eleget téve a dán termelő létesítményeit bővíti ki ahelyett, hogy a termelés egyes részeit más országokba telepítené át.

Az új üzem termelési és raktározási létesítményekkel Vojensben épül, 50 kilóméterre északra a dán-német határtól. Ezzel a terjeszkedéssel a Pharma Nord képes lesz megháromszorozni a jelenlegi termelési kapacitását, így biztosítva az optimális feltételeket a jövőbeni növekedéshez és fejlődéshez.
 

A Pharma Nord jól ismert logója, az arany mozsár

ERŐS MÁRKA

A Pharma Nord termékei jól ismert márkává váltak számos országban az olyan jól felismerhető arculati elemeknek köszönhetően, mint pl. a minőséget tanúsító jel, az arany mozsár, a kis ablak a dobozon amellyel a termék megtekinthető, az exkluzív, aranyperemes dobozok, valamint az egységes bio-koncepció. A fogyasztók, a kereskedők és az egészségügyi szakemberek a fenti jellemzőket az alapos kutatással, a magas szintü biológiai hasznosulással és a biztonsággal társítják. Ezek az előnyök biztosítják a Pharma Nord termékek életképességét egy olyan piacon, amelyet a trendek alakulása gyakran befolyásol. Valójában ez az, ami arra késztette a nemzetközi Superbrand Tanácsot, hogy jelölje a Pharma Nord-ot a "Superbrand 2007" keretében a Business-to-consumer (vállalat és fogyasztó közötti) piacon.

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ GYÁRTÓK ÉS FORGALMAZÓK EGYESÜLETE

A Pharma Nord több céggel együttmuködve megalapította az Étrend-kiegészítő gyártók egyesületét Dániában, amely a vezető gyógyhatású- és étrend-kiegészítőket gyártó cégek szövetsége.

Az elsődleges feladata a szövetségnek, hogy áthidalja a szakadékot a két élesen elválasztott ágazat, gyógyszerek és az élelmiszerek között. Sven Moesgaard, a Pharma Nord technikai igazgatója lett a szövetség elnöke.

Természetes alapanyok a termékeinkhez

PHARMA NORD TÖRTÉNETE

A Pharma Nord-ot 1981-ben alapította a vállalat jelenlegi két tulajdonosa, Eli Wallin és Sven Moesgaard, akik egy brit szelén termék importjával kezdték cégtevékenységüket. Ezután továbbfejlesztették a terméket és létrehozták a Bio-Szelénium+cink+vitaminok-ként ismert terméket, amely a mai napig meghatározó eleme a termékpalettának.

A Pharma Nord alapgondolata az volt, hogy étrend-kiegészítőkkel kompenzálja a modern táplálkozás hiányosságait, a magas a biológiai hasznosulás és a dokumentált hatás révén. A Bio-Szelén+cink+vitaminok sikeresen magába foglalta ezt a filozófiát és előkészítette az utat az első leányvállalatok létrehozásának Svédországban, Angliában és Finnországban.

Az évek során a Pharma Nord többször erősítette jó hírnevét innovatív és előrelátó szereplőként az étrend-kiegészítő termékek piacán. A Phama Nord volt az első vállalat, amely bevezette a koenzim Q10-et az európai piacra. A Bio-Quinone Q10 terméke 1990-ben jelent meg és nőtt azóta az egyik vezető Q10 termékké világszerte. Ez csak egy a sok példa közül, amely megmutatja, hogy a Pharma Nord hogyan alakította a piacot az új tudások új termékekké konvertálásával.

A Pharma Nord termékek jelenleg 45 országban érhetoek el kiskereskedelmi forgalomban. Hozzávetolegesen a cég termékeinek 85 %-a van gyógyszerként regisztrálva egyes országokban. Ezért kivétel nélkül minden egyes termék a jelenlegi GMP (Gyógyszergyártási Gyakorlat) előírásainak megfelelően készül.
 

ELISMERÉSEK ÉS KITÜNTETÉSEK

A dokumentált termékek és a kizárólagos kereskedelem a kiskereskedők és a gyógyszertárak révén biztosította a Pharma Nord számára a figyelemreméltó sikereket és elismeréseket világszerte. Az évek során a Pharma Nord számos tiszteletbeli díjat kapott a kiskereskedelmi szervezetektől és ágazatoktól a különböző piacokon.

Legutóbb a következo díjakat kapta a Pharma Nord:

    Leginformatívabb kampány
    Életmu-díj (Lifetime Achievement Award)
    Az év terméke
    Superbrand a B2C piacon (jelölt)

ELISMERÉSEK ÉS KITÜNTETÉSEK

A Pharma Nord elismerései és kitüntetései

A Pharma Nord azon döntése, hogy mind a gyógyszereit, mind az étrend-kiegészítőit azonos gyógyszergyártási szabvány szerint állítja elő, illetve tudományos vizsgálatokon keresztül dokumentálja a készítmények hatását, sikeresnek bizonyult és világszerte elismerté vált. Az évek során a Pharma Nord számos tiszteletbeli díjat kapott különböző ipari és kereskedelmi szervezetektől.

 • SelenoQ10: Az Év Szív Terméke 2017, Svédország
 • Bio-Melatonine Complex: Legjobb termék 2016, Belgium
 • Bio-Quinone Active Q10: Természetes Egészségügyi Közösségi Díj 2015, Egyesült Királyság
 • Bio-Króm: Legjobb termék 2015, Belgium
 • Egy 2015-ben megnyert Legjobb termék díjunk
   
 • Bio-Quinon GOLD: Az Év Terméke 2014, Finnország
 • Bio-Króm: Legjobb étrend-kiegészítő 2014, Egyesült Királyság
 • Megkülönböztető tevékenység díj 2014, Magyarország
 • Bio-Fish Oil: Kedvenc étrendkiegészítő 2013, Egyesült Királyság
 • Bio-C.L.A.+Green Tea: Legjobb Fogyasztó Termék 2012, Lengyelország
 • Slim Duo: Az év terméke 2011, Portugália
 • BioActive Q10: Arany Díj, 2011, Lengyelország
 • Bio-C.L.A.+Green Tea: Legjobb Fogyasztó Termék 2011, Lengyelország
 • Bio-Glucosamine Forte: Legjobb Glükózamin 2011, Hollandia
 • Bio-C.L.A.+Green Tea: Legjobb Fogyasztó Termék 2010, Lengyelország
 • BioActive Q10: Legjobb Új Termék 2010, Egyesült Királyság