Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

A KUTATÁSI ADATBÁZIS - PHARMA NORD'S FOUNDATION

A Pharma Nord kutatási részlege mindig élen jár a legújabb nemzetközi táplálkozástudományban. Gondosan regisztrált és katalogizált tudományos tanulmányokkal és cikkekkel az ipar egyik legátfogóbb kutatás adatbázisa, amely jelenleg több mint 8000 tudományos referenciát tartalmaz. Ezekbol jelentős mennyiségű vizsgálatot végeztek a Pharma Nord saját termékeivel. A kutatási adatbázist folyamatosan felülvizsgálják, és kiegészítik amikor új vizsgálatok jelennek meg a Pharma Nord termékeivel kapcsolatosan. A kutatás részleg könyvtára alapvető eszköz az új termékek fejlesztésében és a meglévők továbbfejlesztéséhez.

Kutatási adatbázis
 

A Pharma Nord archívuma
 

200 PUBLIKÁLT VIZSGÁLAT A PHARMA NORD TERMÉKEKRŐL

Az új termékek létrehozásához és a már meglévők fejlesztéséhez, vagy frissítéséhez alapot képző számos tudományos cikk és tanulmány felhasználásán kívül a Pharma Nord több mint 200 publikált vizsgálatot végzett a saját termékeivel is. Ezek a kutatások képezik a dokumentáció alapjait, amelyek nagyon fontosak a Pharma Nord termékek sikeréhez. Új tanulmányokkal folyamatosan bővítik az adatbázist.
 

TUDOMÁNYOS FEJLŐDÉS

Over the years, Pharma Nord has established a comprehensive international network of scientists in areas such as cardiology, oncology, odontology, surgery, dietary technology and several others. This collaboration, and the ongoing dialogue with researchers, is an extremely important tool for the development of our products.
 

PHARMA NORD ÉS A SZÍVKUTATÁS

A Pharma Nord aktívan támogatja a tudomány azon erőfeszítéseit, hogy megtalálják a szívbetegségek legújabb terápiáit, melynek célja hogy növelje azoknak az embereknek az életminőségét, akik idős koruknál fogva, vagy valamilyen betegség következtében Q10 hiányban szenvednek. Többek között a Pharma Nord indította el a Q-SYMBIO-t, ahol egy nagy multinacionális tanulmányban vizsgálják a koenzim Q10 szerepét a krónikus szívelégtelenség adjuváns kezelésében.
 

PHARMA NORD ÉS A RÁKKUTATÁS

A rák elleni harc az orvostudomány egyik legnagyobb kihívást jelentő területe. A Pharma Nord aktívan részt vesz a rák megelőzésére és kezelésére vonatkozó nemzetközi kutatásban. Az egyik legnagyobb és legambiciózusabb tudományos projekt ezen a területen a nemzetközi PRECISE tanulmány, ami a szelén nyomelem megelőző tulajdonságaira összpontosít. A Pharma Nord a szelén és a placebo tabletták hivatalos szállítója a teljes vizsgálatra, ezt a lakossági tanulmányt 40.000 vizsgált résztvevő bevonásával Dániából, Svédországból és Angliából végzik.
 

REFERENCIA TERMÉKEK

A jól dokumentáltság és a magas biológiai-hasznosulása miatt a Pharma Nord koenzim Q10 készítményét a Nemzetközi Koenzim Q10 Szövetség referenciatermékének választotta és több, mint 70 vizsgálatban használja, teszteli. Ez a kutatás egyik fő oka annak, hogy a készítmény dokumentumokkal is tudja igazolni a magas szintu biológiai hasznosulást. Sőt mi több, az a tény, hogy már közel 20 éve a piacon van a termék, szintén jó biztonsági adatokat igazol.
 

KONFRENCIÁK ÉS SZIMPÓZIUMOK

Egyes tudomány területeken gyakran jelentkeznek új áttörések, ezért kifizetődő a rendszeres szimpóziumok rendezése, ahol a tudósok a világ minden tájáról összegyűlnek és bemutatják az új, tudományos felfedezéseiket. Az ilyen eseményeknek gyakran házigazdája, vagy társ-rendezoje a Pharma Nord. Eddig többek között a Q10, CLA és a szelén kutatási területeken rendeztek tudományos szimpóziumokat, és konferenciákat.
 

A FOGYASZTÓI TAPASZTALATOK

A fogyasztók tapasztalatairól szóló visszajelzések is felbecsülhetetlen jelentoséggel bírnak a meglévő és a jövőbeli termékek fejlesztésében. Bár a fogyasztói tapasztalat nem minosíthető "tudományos dokumentációnak", mégis visszajelzést ad arról, hogy a készítmények hatásosak-e vagy sem, és általában biztonságos-e a használatuk, rövid-illetve hosszú távon. Emiatt a Pharma Nord minden típusú fogyasztói visszajelzést nagyon nagy becsben tart, és aktívan bátorítja a fogyasztókat, hogy forduljon a céghez, ha van olyan történetük a termékkel kapcsolatosan, amit elmondanának.

Pharma Nord's research department

Pharma Nord's research department - quality testing

Pharma Nord's research department - quality ensurance

Pharma Nord's research department in Vojens

Üdvözöljük

Pharma Nord olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

Cím 

Pharma Nord Kft.
1139 Budapest
Váci út 95.

Nyitvatartás 

Hétfőtől Csütörtökig 09:00-tól 17:00 óráig

Pénteken 08:00-tól 16:00 óráig

+36 1 239 2310  

    
GlobalSign