Keresés

  wsm_SearchResults

  Bezárás

  Összefogással a cukorbetegekért!

  Három éves a Diabétesz Kontroll Program

   

  2014-ben is, immár harmadik éve folytatódik a Diabétesz Kontroll Program!

  A Program az idei évben három új partnerrel bővült, akik az alapító cégekkel együtt kiemelten fontosnak tartják a cukorbetegségre való figyelemfelhívást és a hatékony diabétesz kezelést.

  A Roche Magyarország Kft., a Merck Kft., és az OTP Egészségpénztár mellett új támogatóként a Pharma Nord Kft., a Ceumed Kft. és a Nemzetközi Édesítőszer Szövetség (ISA) csatlakoztak a Programhoz.

  A Diabétesz Kontroll Program kitűzött célja, hogy egyedülálló módon hívja fel a figyelmet a diabétesz legfontosabb problémáira, választ adjon a hétköznapok gyakorlati kérdéseire, és hasznos tanácsokat nyújtson a betegség kezelésére.

  Hol találkozhat a Programmal?

  A Program kezdőcsomagját továbbra is azon háziorvosok és szakorvosok adják át a frissen diagnosztizált 2-es típusú cukorbetegeknek, akik elhivatottak a diabétesz elleni harcban, és fontosnak tartják a megfelelő, mindenre kiterjedő tájékoztatást a betegséggel kapcsolatban.

  A háziorvostól kapott személyes tájékoztatáson felül, a Diabétesz Kontroll Program elérhető a www.dkponline.hu felületen is. A weboldalon regisztrált felhasználók elektronikus hírlevelekben kiküldött tanácsadásban részesülnek, és részt vehetnek a nagy sikernek örvendő rendszeres pontgyűjtő nyereményjátékban. A nyereményjátékban most tavasszal is számos értékes ajándék vár gazdára a regisztrálók között! A cukorbetegek mindennapi méréseinek rögzítését a folyamatosan működő online 360° View vércukornapló, és online vérnyomásnapló segíti, amelyeket kinyomtatva akár magukkal is vihetnek a háziorvoshoz a soron következő vizit alkalmával.

  A Program szerves részeként 2014. június 1-én újra megrendezésre kerül a DKP Egészség- és Sportnap a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A rendezvényen mind a cukorbeteg, mind pedig az egészséges látogatók ingyenes egészségügyi szűréseken vehetnek részt, új ismereteket szerezhetnek a diabéteszről, annak megelőzéséről és kezeléséről. Az egész napos rendezvényt sport- és ügyességi versenyek, gyermekprogramok és koncertek teszik színessé. Az „Életmód sétány” kiállítói az egészségtudatosság jegyében várják az érdeklődőket reggeltől késő délutánig.

  A Diabétesz Kontroll Program támogatói elkötelezettek a Program mellett, és bíznak benne, hogy ebben az évben is mind szélesebb körben sikerül megismertetni a Diabétesz Kontroll Programot a betegekkel, egészségesekkel, és minden érdeklődővel, akinek fontos az egészséges életmód, a cukorbetegség súlyos szövődményeinek megelőzése, kezelése és az önellenőrzés.

  Csatlakozzon Ön is a Diabétesz Kontroll Programhoz, ha fontosnak tartja családja és saját egészségét!