Keresés

    wsm_SearchResults

    Bezárás

    Érdeklődsz az étrendkiegészítők iránt?

    A Pharma Nord gyorsan növekvő, nemzetközi cég, mely a megelőzést szolgáló étrend-kiegészítők és gyógynövény-készítmények egyik vezető gyártója Európában, ahol az egészséges életmód promóciója elengedhetetlen. Arra törekszünk, hogy a táplálékkiegészítők  használatának előnyeit hirdessük minőségi termékeinkel, melyek dokumentációja tudományos kutatásokon alapul.

    A Pharma Nord egyaránt érdekes és kihívásokkal teli lehetőségeket kínál különböző pozíciókban. A feladatok sokszínűsége különféle képességeket és képesítéseket igényel, ezért a Pharma Nord mindig szívesen fogadja az önéletrajzokat, függetlenül az éppen aktuális állásajánlatoktól.

    A Pharma Nord változatos csapatában mindenki megtalálja a helyét
    A Pharma Nord székhelye Dániában található. Itt fejlesztjük és gyártjuk a Pharma Nord készítményeit a gyárunkban, Vojensben. A gyárhoz egy laboratórium is kapcsolódik, ami az ellenőrző vizsgálatok mellett a termékek fejlesztésében is részt vesz.

    Az adminisztráció Vejlében található. A Pharma Nord Innen koordinálja és müködik együtt a világszerte számos országban található társ vállalatokkal mint ahogy a magyarországi Pharma Nord Kft-vel is, olyan területeken, mint a logisztika, az értékesítés, a marketing, a kutatás, az IT, a web és a könyvelés.

    A Pharma Nord kihívást jelentő és izgalmas feladatokat kínál kíváló és elkötelezett kollégákkal. Elvárás a tárgyalóképesangol nyelvtudás.

    Elsősorban ambiciózus értékesítési és oktatási képviselőket illetve online marketingben tapasztalalt embereket keresünk. Fontos, hogy a Pharma Nord alkalmazottainak jelentős érdeklődése legyen az egészséges életmód iránt, és törekvése arra, hogy együttműködjön a cégünkkel és kapcsolódjon a Pharma Nord dán központjában lévő vezetőséghez.

    Megüresedett pozíciók

     

    Marketing asszisztens

    A jelentkezéseket mindig szívesen fogadjuk.

    Kérjük küldje el jelentkezését postán a
    Pharma Nord Kft
    Váci út 95.
    Budapest, 1139

    A boritékra kérjük írja rá: Jelentkezés

    A Pharma Nordról

    A Pharma Nord Vojensben található kutatási részlege

    A Pharma Nord a megelőzést szolgáló étrend-kiegészítők és gyógynövény-készítmények egyik legnagyobb gyártója Európában. A cég olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak. A termelési létesítmények és a vállalat vezetése Dániában található, de a Pharma Nord termékeivel jelen van egész Európában, a Közel-Keleten és a gyorsan növekvő ázsiai piacokon, Oroszországban és az Egyesült Államokban, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere révén.

    A Pharma Nord változatos termékpalettája