Keresés

  wsm_SearchResults

  Bezárás

  Érdeklődsz az étrendkiegészítők iránt?

  A Pharma Nord gyorsan növekvő, nemzetközi cég, mely a megelőzést szolgáló étrend-kiegészítők és gyógynövény-készítmények egyik vezető gyártója Európában, ahol az egészséges életmód promóciója elengedhetetlen. Arra törekszünk, hogy a táplálékkiegészítők  használatának előnyeit hirdessük minőségi termékeinkel, melyek dokumentációja tudományos kutatásokon alapul.

  A Pharma Nord egyaránt érdekes és kihívásokkal teli lehetőségeket kínál különböző pozíciókban. A feladatok sokszínűsége különféle képességeket és képesítéseket igényel, ezért a Pharma Nord mindig szívesen fogadja az önéletrajzokat, függetlenül az éppen aktuális állásajánlatoktól.

  A Pharma Nord változatos csapatában mindenki megtalálja a helyét
  A Pharma Nord székhelye Dániában található. Itt fejlesztjük és gyártjuk a Pharma Nord készítményeit a gyárunkban, Vojensben. A gyárhoz egy laboratórium is kapcsolódik, ami az ellenőrző vizsgálatok mellett a termékek fejlesztésében is részt vesz.

  Az adminisztráció Vejlében található. A Pharma Nord Innen koordinálja és müködik együtt a világszerte számos országban található társ vállalatokkal mint ahogy a magyarországi Pharma Nord Kft-vel is, olyan területeken, mint a logisztika, az értékesítés, a marketing, a kutatás, az IT, a web és a könyvelés.

  A Pharma Nord kihívást jelentő és izgalmas feladatokat kínál kíváló és elkötelezett kollégákkal. Elvárás a tárgyalóképesangol nyelvtudás.

  Elsősorban ambiciózus értékesítési és oktatási képviselőket illetve online marketingben tapasztalalt embereket keresünk. Fontos, hogy a Pharma Nord alkalmazottainak jelentős érdeklődése legyen az egészséges életmód iránt, és törekvése arra, hogy együttműködjön a cégünkkel és kapcsolódjon a Pharma Nord dán központjában lévő vezetőséghez.

  Megüresedett pozíciók

   

  Marketing asszisztens

  A jelentkezéseket mindig szívesen fogadjuk.

  Kérjük küldje el jelentkezését postán a
  Pharma Nord Kft
  Váci út 95.
  Budapest, 1139

  A boritékra kérjük írja rá: Jelentkezés

  A Pharma Nordról

  A Pharma Nord Vojensben található kutatási részlege

  A Pharma Nord a megelőzést szolgáló étrend-kiegészítők és gyógynövény-készítmények egyik legnagyobb gyártója Európában. A cég olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak. A termelési létesítmények és a vállalat vezetése Dániában található, de a Pharma Nord termékeivel jelen van egész Európában, a Közel-Keleten és a gyorsan növekvő ázsiai piacokon, Oroszországban és az Egyesült Államokban, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere révén.

  A Pharma Nord változatos termékpalettája