Keresés

  wsm_SearchResults

  Bezárás

  A króm segítséget nyújthat a diéta tartásában
  A diéta nehézségeiEgy 1800 cukorbetegen végzett kutatás eredménye kimutatta, hogy a résztvevők jelentős részének nehéz feladatnak bizonyul a vércukorszint-problémákra előírt diéta tartása. Olvasson tovább és tudja meg, hogyan segíthet ezeknek az embereknek a króm nyomelem napi szintű bevitele.

  A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének új tanulmánya szerint a vércukorszint-problémákkal küzdő emberek fele nem képes követni a kezelésre ajánlott étrendet. A tanulmány, melyet 1800 férfi és nő bevonásával készítettek, a közelmúltban került bemutatásra a Nemzetközi Diabétesz Világnapon.

   

  Cukor utáni vágyakozást eredményez az ingadozó vércukorszint

  Ingadozó vércukorszint 3-4 óra elteltévelNem egyszerű feladat egy diéta tartása, különösen akkor, ha ingadozik a vércukorszintünk. Amikor a vércukorszint visszaesik, erős cukor és szénhidrát utáni vágyakozást érezhetünk, ami még jobban megnehezíti a dolgunkat.

  Azonban egészséges táplálkozással segíthetjük a vércukorszintünk stabilitását, ezért érdemes figyelmet fordítani arra is, hogy nap mint nap mi kerül a tányérunkra.
   

  A króm segíthet fenntartani az egyensúlyt

  Az egyik módja a vércukorszint stabilan tartásának a Bio-Króm DIA étrend-kiegészítő alkalmazása. A készítmény szabadalmaztatott ChromoPrecise-t tartalmaz (egyedülálló króm élesztő), ami hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Ennek a készítménynek a kiegyensúlyozott és egészséges diétába való illesztése az ingadozó vércukorszint kezelésének meglehetősen jó módszere.
   

  Króm források élelmiszerekben

  Az étrend-kiegészítő megkönnyíti a napi bevitelt

  A króm számos ételben megtalálható, ilyen a brokkoli, marhahús, árpa, szőlő, vagy éppen a bor.

  Azonban nehéz megállapítani a pontos krómtartalmát ezeknek az ételeknek, míg a króm étrend-kiegészítővel - ezzel ellentétben – képesek lehetünk minden nap ugyanazt a króm mennyiséget biztosítani a szervezetünk számára, ami a Bio-Króm DIA tabletták esetében 100 mikrogramm kiváló minőségű krómot jelent.

   

  Az EFSA által ajánlott

  Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) is ajánlja a szerves króm élesztőt a normál vércukorszint fenntartásához.

  A Bio-Króm DIA egy számos tudományos kutatás során dokumentált készítmény, melyek közül az egyik a Prágai Károly Egyetem kutatóinak nevéhez fűződik, akik bebizonyították, hogy a króm élesztős formula kedvező hatást gyakorol a szervezet glükóz anyagcseréjére.

   
  További információk a termékkel kapcsolatban