Keresés

    wsm_SearchResults

    Bezárás

    D-vitamin hiányos a Magyarok több, mint 60%-a




    Az egyik ok, amiért szükségünk van a D-vitaminra az, hogy támogassa az immunrendszerünket. Az erős immunrendszer a téli időkben segít elhárítani a megfázást és az influenzát is. Olvasson többet arról, hogyan tudja természetes módon növelni a D-vitamin szintet szervezetében...

    A magyar lakosság több mint 60%-ánál D-vitamin hiány tapasztalható, írta a Patika Magazin Online egy 2016 Október 7-ei cikkben. A cikk azt is kimondja, hogy a 2000 nemzetközi egységnyi (50 mcg) D-vitamin eléréséhez - ami a legutóbbi ajánlott napi szint egy felnőtt számára – szükség van az egészséges táplálkozásra és 25 perc eltöltésére a nyári napsütésben bőrvédelem nélkül. A hideg időszak során ez nem lehetséges, emiatt a Magyarok mintegy 90%-a szenved D-vitamin hiányban a tél végére.

    Szükséges az immunvédelemnek

    Különböző okok miatt van szüksége a szervezetnek a D-vitaminra, melyekből az egyik az, hogy segítse az immunrendszert az optimális működésében. Ez nagyon fontos a hideg időszakban, amikor a fertőző nátha, és egyéb vírusfertőzések méginkább jelen vannak. Emellett fontos még a D-vitamin az egészséges fogak és csontozat felépítéséhez, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez is.

    Új történet minden héten

    Ha különböző internetes oldalakon böngészné az egészségügyi híreket, azt fedezné fel, hogy a tápanyagok közül a D-vitamin az, amiről a leggyakrabban írnak. Nehezen telik el hét anélkül, hogy a média ne tenne közzé új információt, ahol összekapcsolják ezt a vitamint az emberi egészséggel valamilyen módon.

    Az emberek jó ideig úgy hitték, hogy a D-vitamin csak a gyerekek csontozatának növekedéséhez volt szükséges, de a tudomány egyre több indokot fedez fel arra, hogy miért is szükséges számunkra a D-vitamin.

     

    Szakértők étrend-kiegészítőket javasolnak

     

    Egyre több szakértő mutatja be a D-vitamin étrend-kiegészítőket úgy, mint egy kényelmes és biztonságos módot a szervezet D-vitamin szintjének feltöltésére. Habár az elsődleges D-vitamin forrásunk a napfény, a túlzott napozás a bőr idő előtti öregedését okozhatja. Az étrend-kiegészítőknek, a napfénnyel szemben, megvan az az előnyük, hogy egyszerűbb a használatuk, hiszen pontosan ugyanazt a D-vitamin mennyiséget adják meg Önnek minden nap.

     

    Napozókrémek meggátolják a D-vitamin szintézist

    Tudta, hogy a 8-nál magasabb fényvédő faktorral rendelkező napozókrémeket használva megakadályozza az UV sugarakat a testen belül a D-vitamin képzésben? Körülbelül napi 20-30 percet kell eltöltenie szűrt napsütésben, ahhoz, hogy a szervezetében lévő tápanyag szintje elérje a kívánt szintet.

     

    Kíváló felszívódás egy új formulával

    D-Pearls egy teljesen új D-vitamin formula, amit a Pharma Nord fejlesztett azzal a céllal, hogy ezt a vitamint, a testben, biológiailag annyira jól hasznosulóvá tegyék, amennyire csak lehetséges. A D-vitamin zsírban oldódik, a Pharma Nord D-vitaminja ezért kiváló minőségű növényi olajban van oldva, ami lehetővé teszi számára, hogy felszívódjon az emésztőrendszerben. A kicsi, lágyzselatin kapszulák (gyöngyök) könnyedséget nyújtanak azoknak, akiknek problémát okozhat a tabletták lenyelése.
    Minden D-Pearls 1500 kapszula 38 mikrogramm biológiailag aktív D3-vitamint tartalmaz – amely elegendő ahhoz, hogy kielégítse az igényeit.