Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

D-vitamin hiányos a Magyarok több, mint 60%-a
Az egyik ok, amiért szükségünk van a D-vitaminra az, hogy támogassa az immunrendszerünket. Az erős immunrendszer a téli időkben segít elhárítani a megfázást és az influenzát is. Olvasson többet arról, hogyan tudja természetes módon növelni a D-vitamin szintet szervezetében...

A magyar lakosság több mint 60%-ánál D-vitamin hiány tapasztalható, írta a Patika Magazin Online egy 2016 Október 7-ei cikkben. A cikk azt is kimondja, hogy a 2000 nemzetközi egységnyi (50 mcg) D-vitamin eléréséhez - ami a legutóbbi ajánlott napi szint egy felnőtt számára – szükség van az egészséges táplálkozásra és 25 perc eltöltésére a nyári napsütésben bőrvédelem nélkül. A hideg időszak során ez nem lehetséges, emiatt a Magyarok mintegy 90%-a szenved D-vitamin hiányban a tél végére.

Szükséges az immunvédelemnek

Különböző okok miatt van szüksége a szervezetnek a D-vitaminra, melyekből az egyik az, hogy segítse az immunrendszert az optimális működésében. Ez nagyon fontos a hideg időszakban, amikor a fertőző nátha, és egyéb vírusfertőzések méginkább jelen vannak. Emellett fontos még a D-vitamin az egészséges fogak és csontozat felépítéséhez, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez is.

Új történet minden héten

Ha különböző internetes oldalakon böngészné az egészségügyi híreket, azt fedezné fel, hogy a tápanyagok közül a D-vitamin az, amiről a leggyakrabban írnak. Nehezen telik el hét anélkül, hogy a média ne tenne közzé új információt, ahol összekapcsolják ezt a vitamint az emberi egészséggel valamilyen módon.

Az emberek jó ideig úgy hitték, hogy a D-vitamin csak a gyerekek csontozatának növekedéséhez volt szükséges, de a tudomány egyre több indokot fedez fel arra, hogy miért is szükséges számunkra a D-vitamin.

 

Szakértők étrend-kiegészítőket javasolnak

 

Egyre több szakértő mutatja be a D-vitamin étrend-kiegészítőket úgy, mint egy kényelmes és biztonságos módot a szervezet D-vitamin szintjének feltöltésére. Habár az elsődleges D-vitamin forrásunk a napfény, a túlzott napozás a bőr idő előtti öregedését okozhatja. Az étrend-kiegészítőknek, a napfénnyel szemben, megvan az az előnyük, hogy egyszerűbb a használatuk, hiszen pontosan ugyanazt a D-vitamin mennyiséget adják meg Önnek minden nap.

 

Napozókrémek meggátolják a D-vitamin szintézist

Tudta, hogy a 8-nál magasabb fényvédő faktorral rendelkező napozókrémeket használva megakadályozza az UV sugarakat a testen belül a D-vitamin képzésben? Körülbelül napi 20-30 percet kell eltöltenie szűrt napsütésben, ahhoz, hogy a szervezetében lévő tápanyag szintje elérje a kívánt szintet.

 

Kíváló felszívódás egy új formulával

D-Pearls egy teljesen új D-vitamin formula, amit a Pharma Nord fejlesztett azzal a céllal, hogy ezt a vitamint, a testben, biológiailag annyira jól hasznosulóvá tegyék, amennyire csak lehetséges. A D-vitamin zsírban oldódik, a Pharma Nord D-vitaminja ezért kiváló minőségű növényi olajban van oldva, ami lehetővé teszi számára, hogy felszívódjon az emésztőrendszerben. A kicsi, lágyzselatin kapszulák (gyöngyök) könnyedséget nyújtanak azoknak, akiknek problémát okozhat a tabletták lenyelése.
Minden D-Pearls 1500 kapszula 38 mikrogramm biológiailag aktív D3-vitamint tartalmaz – amely elegendő ahhoz, hogy kielégítse az igényeit.

Üdvözöljük

Pharma Nord olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

Cím 

Pharma Nord Kft.
1139 Budapest
Váci út 95.

Nyitvatartás 

Hétfőtől Csütörtökig 09:00-tól 17:00 óráig

Pénteken 08:00-tól 16:00 óráig

+36 1 239 2310  

    
GlobalSign