Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

Hogyan tarthatja stabilan a vércukorszintjét
A cukorbetegek aránya a Magyarok között 77%-kal nőtt az elmúlt 15 évben, mely az elhízás és a mozgásszegény életmód hibája. Az egészséges táplálkozás és a testmozgás fontos ahhoz, hogy stabilan tarthassa a vércukorszintjét, de vannak más dolgok is amiket tehetünk. Olvasson tovább és tudja meg miért használ egyre több ember szerves króm élesztőből készült étrend-kiegészítőt.

Futótűzként terjed a cukorbetegség. Az elmúlt 15 évben a cukorbetegek aránya 77%-kal emelkedett, Dr. Kempler Péter, a Magyar Diabétesz Társaság elnöke szerint. Ma már a 60 évnél idősebbek 20%-át érinti. Mégis, a diabéteszesek számának növekedése ellenére, kevesebb a cukorbetegséggel összefüggő haláleset, sztrók és amputáció. Különösen a nem inzulinfüggő 2-es típusú diabéteszesek száma növekszik, amiért az elhízás és a mozgásszegény életmód elsősorban a hibás. Jól ismert tény, hogy ez káros hatással van a szervezet vércukor kezelésére, ezért fontos azegészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás.

Étkezzen a stabil vércukorszintért
A stabil vércukorszint fenntartásához elengedhetetlen a vércukorszint hirtelen megemelkedésének elkerülése, mely a magas szénhidrát tartalmú mennyiségű szénhidrát-tartalmú egészségtelen élelmiszerek túlzott fogyasztása során figyelhető meg. Ennek okán, tartani kell a három főétkezést, mely sok lassan felszabaduló szénhidrát tartalmú ételt (mint például a dió, hal, csirke, tojás, illetve teljes kiőrlésű ételek), továbbá gyümölcsöt és zöldséget is tartalmazzon.

Króm, mint étrend-kiegészítő
A szervezetben lassan lebomló szénhidrát tartamú ételek fogyasztása mellett, az egyik legjobb módja a szervezet vércukorszintjének normál értékeken tartására, a megfelelő mennyiségű króm nyomelem biztosítása a szervezetben. Az étrend-kiegészítés Bio-Krómmal (szerves króm élesztő) megfelelő és természetes módja a vércukorszint normál szinten tartásának.

Könnyebb lemondani az édességről
Ha a vércukorszintje instabillá válik, akkor előfordulhat, hogy egyre nehezebb távol maradni az édességektől. Az édesség, fagylalt, a sütemény, és hasonló típusú élelmiszerek hosszú távú fogyasztása hízást eredményezhet.
A túlsúly, vagy ami még rosszabb, az elhízás nem csak kozmetikai kihívás, hanem komolyan veszélyeztetheti az egészséget is. Túlsúlyos emberek a metabolikus szindróma (X-szindróma) olyan tünetek veszélyeivel néznek szembe, mint például:

  • Magas vérnyomás
  • Magas triglicerid
  • Alacsony HDL-koleszterin
  • Hasi zsír (zsigeri zsír)
  • Emelkedett vércukorszint

Ha nem kezelik megfelelően, a metabolikus szindróma növeli a 2-es típusú diabétesz kialakulásának veszélyét.

Miért szerves króm élesztő?
A króm hozzájárul a stabil vércukorszint fenntartásához. Másképp fogalmazva, a tápanyag szerepet játszik a vércukorszint normál szinten tartásában. Ez fontos ahhoz, hogy biztosítva legyen a makrotápanyagok (zsír, fehérje és szénhidrát) normális anyagcseréje, és az, hogy a szervezet képes legyen átalakítani a bevitt ételt energiává.

Különböző króm típusok tudományos vizsgálatai mutatják, hogy némely króm források jobban szívódnak fel, mint mások. Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) szerint, a ChromoPrecise akár 10-szer jobb felszívódással rendelkezik, mint a szintetikus króm típusok, például króm-pikolinát és a króm-klorid.

A Bio-krómban is használt ChromoPrecise az egyetlen szerves króm élesztő az EU-ban.

Üdvözöljük

Pharma Nord olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

Cím 

Pharma Nord Kft.
1139 Budapest
Váci út 95.

Nyitvatartás 

Hétfőtől Csütörtökig 09:00-tól 17:00 óráig

Pénteken 08:00-tól 16:00 óráig

+36 1 239 2310  

    
GlobalSign