Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

Ismerje meg az új Bio-Krómot...
Sok-sok órányi dokumentáció és rengeteg kitartó munka most azt jelenti, hogy egy olyan új Bio-Krómmal jelenünk meg a piacon, amely

akár 10-szer jobb felszívódással rendelkezik.

A Pharma Nord új Bio-Króm terméke most egy olyan természetes nyersanyaggal készül (ChromoPrecise) - mely az egyetlen jóváhagyott szerves króm élesztő termék a vércukorszint szabályozására Európában.

Miért olyan fontos a könnyű felszívódás?

A króm segíti a normál vércukorszint fenntartását és a makrotápanyagok felszívódását, mint például a szénhidrátok, fehérjék és zsírok. A króm azonban leginkább a normál vércukorszint fenntartásáról ismert.

A króm hatását a vércukorszintre és a makrotápanyagok anyagcseréjére az EFSA (Európai Únió Élelmiszerbiztonsági Hivatal) is elismerte.

Jó érvek a Bio-Króm mellett

A Bio-Króm ChromoPrecise-t tartalmaz, mely a Pharma Nord által kifejlesztett és előállított nyersanyag. Az EFSA állítása szerint a ChromoPrecise-nak akár tízszer magasabb a felszívódása, mint más piacon lévő króm készítményeknek.

Az Európai Únióban 2007-ben betiltották a króm élesztőt tartalmazó készítményeket.

Ez azért történt, mert a szerves króm alapanyagot gyártó vállalatok közül senki sem tudott megfelelő tudományos dokumentációt benyújtani, ami igazolná azt, hogy a hatóanyag mindenben megfelel az EFSA biztonsági követelményeinek.
Ennek eredményeképpen minden forgalmazó kénytelen volt a kevésbé hatékony, de jóváhagyott króm összetevőket használni. Ezeknek a hatóanyagoknak (króm-klorid és króm-pikolinát) nagyon alacsony a felszívódásuk, ráadásul szintetikusak is.

A Pharma Nord amellett, hogy elkezdte a króm-klorid hatóanyag használatát, azonnal belekezdett abba a folyamatba, ami sok-sok év úttörő munkát jelentett azért, hogy összegyűjtse és dokumentálja a saját maga által gyártott króm élesztő biztonságosságát és felszívódását.
Ennyi év dokumentációs munka után most az EFSA jóváhagyta a ChromoPrecise hatóanyagot, ezáltal lehetővé vált, hogy az Ön számára is elérhető legyen a magas felszívódással rendelkező termék - a Bio-Króm.
Tudjon meg többet a Bio-Krómról itt