Hungary | Select other Country

Ingyenes kiszállítás

Alvás világnapja 2017: A pihenés hiánya biztonsági kockázatot jelent
A március 17-én, Budapesten rendezett Alvás Világnapja 2017 rendezvény egyik legfontosabb témája volt a megfelelő alvás fontossága biztonsági okokból. A váltott műszakban dolgozó embereknél fokozott a veszélye annak, hogy balesetet okozhatnak, ám egy új gyógyszer egyre népszerűbbé válik, mint biztonságos és természetes segítség a jobb alváshoz. Olvasson tovább és tudja meg, hogyan működik…

Napjainkban egyre több, és több az olyan ember, aki nem tud eleget pihenni, pedig az alváshiány potenciális veszélyt jelenthet az egészségünkre, valamint a közbiztonságra is. Ez volt az egyik fő téma az Alvás Világnapja 2017 konferencián, amit idén tartottak meg Budapesten. Az előadók között volt Dr. Halmosi Zsolt, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettese, vezérőrnagy, és rendőrségi főtanácsos, aki felhívta a figyelmet a túl kevés alvás okozta közlekedési balesetek megnövekedett veszélyeire.

A váltott műszak veszélyei

Számos munkakörhöz kapcsolódik a megzavart alvásritmus. Busz és teherautó-sofőrök, nővérek, gyári munkások, egészségügyi szakemberek és éttermi személyzet – becslések szerint 600,000 ember csak Magyarországon – végeznek olyan munkát, ami felboríthatja a nappal és éjszaka ritmusát, és megnehezíti, hogy eleget pihenjenek.

Egyre népszerűbb a melatonin
Manapság elterjedt az altatók használata, azonban egyre népszerűbbé válik egy biztonságosabb és jobb alternatíva, az úgynevezett Bio-Melatonin. A Bio-Melatonin 3mg. egy vény nélkül kapható gyógyszer, amely segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, és enyhíti a váltott műszak és az időeltolódás okozta tüneteket.
 

Egészséges és természetes alvás

A melatonin a szervezet természetes alvási hormonja. Az agy központjában található tobozmirigy, az sötétedésre reagálva melatonint termel. Ez okozza számunkra, hogy elálmosodunk (természetes fáradtság). Azok az emberek, akik mesterséges fénynek teszik ki magukat éjjel, blokkolják a természetes melatonin kiválasztást, ami megzavarhatja az alvási szokásokat. A Bio-Melatonint szedése egy hatékony mód arra, hogy kompenzálja az éjszakai melatonin termelést, és támogassa a természetes és egészséges alvást.

További információért a melatoninról, látogasson el a weboldalunkra.
 

Tudjon meg többet

Üdvözöljük

Pharma Nord olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

Cím 

Pharma Nord Kft.
1139 Budapest
Váci út 95.

Nyitvatartás 

Hétfőtől Csütörtökig 09:00-tól 17:00 óráig

Pénteken 08:00-tól 16:00 óráig

+36 1 239 2310  

    
GlobalSign