Keresés

    wsm_SearchResults

    Bezárás

    Alváshiány kísérti a friss szülőket, de egy készítmény segíthet rajtuk




    Kisgyermekes család

    Alváshiány kísérti a friss szülőket,

    de egy készítmény segíthet rajtuk

    A friss szülők gyakran szenvedhetnek alvásmegvonásban az első 6 évben egy új tanulány szerint, de a Melatonin nevű természetes hormonnak köszönhetően segítségre lelhetnek. Most megtudja hogyan szenderülhet el könnyebben a természet segítségével.

    Ugyan a fiatal anyák és apák számára izgalmakkal teli az új családtag érkezése, egy csecsemő rengeteg időt vehet el az alvásukból. Egy új tanulmány szerint, amit az Indexen is olvashattak, a kicsi születése utáni első három hónapban az édesanyák átlag 1 órával, míg az apukák 15 perccel aludhatnak kevesebbet minden éjjel, mint a baba megszületése előtti időszakban. A szülők alvásmegvonása akár a gyermekük 6 éves koráig is eltarthat.

    Az alvás megtisztítja az agyat

    A mélyalvás fontossága

    A kutatást követően, amelyet a Német Gazdaságkutató Intézet és a Nyugat-Virginiai Egyetem közösen publikált a Sleep című szaklapban, egy másik tanulmány is megjelent a Science Advances nevű magazinban, amiben amerikai tudósok annak fontosságára hívják fel a figyelmet, hogy a mélyalvás hatékonyan tisztítja meg az agyat a felesleges és káros proteinektől.

    Jusson segítséghez egy alvási hormon által

    Az alvás nélkülözhetetlen számunkra, de attól, hogy vannak időszakok az életében, amikor nehezére esik eleget aludni, még nem kell erős tablettákhoz nyúlnia. Ehelyett használhatja a melatonint. Ez egy természetes alvási hormon, amit a testünk akkor kezd el termelni, amikor érzékeli a kinti sötétedést. Ha éjjelente mesterséges fénynek tesszük ki magunkat, az megzavarja a természetes melatonin egyensúlyunkat és ez megnehezíti a visszaalvás folyamatát.

     

    Aludj el gyorsabban

    Gyorsabb elalvásIlyen esetekben a Bio-Melatonin 3 mg vény nélkül kapható gyógyszer hasznosnak bizonyulhat. A melatonin egy természetes módszer az elalvás megkönnyítésére. Normális esetben egy tabletta bevétele lefekvés előtt csökkenti az elalváshoz szükséges időt. Természetesen és teljességgel biztonságosan támogatja a megfelelő alvást az éjszaka során.

    Még a jet-lag tüneteit is csökkenti

    A melatonin az agy tobozmirigyében keletkezik a sötétedés során. Más szavakkal a fény mennyisége befolyásolja a hormon kibocsátását. Olyan emberek, akik éjszaka dolgoznak és mesterséges fénynek vannak kitéve, olyankor amikor normális esetben az ágyban lenne a helyük, melatonin hiány hatásától szenvedhetnek.

    A Bio-Melatonin jól jöhet még a jet-lag érzésének enyhítésében is, amelyet a szervezet 24 órás ritmusának zavarai okoznak a tengerentúli repülőutak során.

    Bio-Melatonin 3 mg a természetes alvásért

    Bio-Melatonin termékdoboz

    A Pharma Nord Bio-Melatonin készítménye egy olyan vény nélkül kapható gyógyszer, ami 3 mg tiszta melatonint tartalmaz tablettánként. A készítmény elérhető 30, illetve 60 tablettás kiszerelésben.

    Tudjon meg többet a Bio-Melatoninról itt: