Keresés

    wsm_SearchResults

    Bezárás

    Természetes alváshormon, ami akár életeket is menthet!




    Tudta, hogy a kipihentség csökkenti az országúti balesetek rizikóját? Ha problémái vannak az alvással, segítségére lehet egy természetes módszer. Tovább olvasva megtudhatja, mi is az a természetes alváshormon, ami nélkülözhetetlen a jó és pihentető alváshoz.

    Ha csökkenteni szeretné az országúti balesetek kockázatát, akkor törekednie kell a megfelelő mennyiségű alvásra. Egy, a www.medicalonline.hu által publikált, amerikai kutatással kapcsolatos cikk szerint az Egyesült Államokban bekövetkezett országúti balesetek közel 20 százaléka kapcsolatban áll az alváshiánnyal. Ráadásul minden egyes alvásból hiányzó órával 13 százalékkal nő a baleseti rizikó. Annak ellenére, hogy ezek az adatok az Egyesült Államokból származnak, hasonló adatok vonatkozhatnak más országokra, köztük Magyarországra is.
     

    Alvászavarban szenvedő nő

    Nélkülözhetetlen az alvás

    A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hozzájárul a gyorsabb reakcióhoz, a jobb vizuális készségekhez és koncentrációhoz, valamint a kritikus helyzetek gyorsabb megítéléséhez, amelyek mindegyikére szükségünk van a volán mögött ülve. Továbbá az alvás létfontosságú az egészség megőrzésében és a jó kedélyállapot biztosításában is.
     

    Melatonin, a természetes alváshormon

    Abban az esetben, amikor a szervezet nem képes elegendő mennyiségű melatonint termelni hogy segítse a természetes, egészséges és pihentető alvást, a melatonint tartalmazó készítmények segíthetnek helyreállítani az egyensúlyt. Ez egy természetes módja, hogy kontrolláljuk a szervezet alvás-ébrenlét ciklusait -  addiktív hatás nélkül. 
     

    A gyorsabb elalváshoz

    A tobozmirigy és a fény kapcsolata

    Azoknak az egyéneknek, akiknek a szervezete nem termel megfelelő mennyiségű melatonint, szükségük lehet melatonin készítmény szedésére, ami hozzásegítheti a szervezetet a könnyebb elalváshoz. Ez egy természetes és teljesen biztonságos módja, hogy támogassuk az éjszakai alváshoz szükséges állapot elérését, ami nélkülözhetetlen az egészség megőrzésében.
     

    Enyhíti a „jet-lag” tüneteit

    A melatonin nevű hormont az agy közepén elhelyezkedő tobozmirigy termeli, amikor nem éri a szervezetet fény, tehát a fény szabályozza ennek a hormonnak a felszabadulását a szervezetünkben.

    Túl alacsony lehet a melatonin szintje azoknak az embereknek, akik éjszakai műszakban dolgoznak, ezáltal a szervezetüket természetes fénynek teszik ki az éjszaka folyamán, amikor normális esetben aludniuk kellene. A melatonin szedése enyhíti a „jet-lag” okozta tüneteket is, amik a szervezet alvás-ébrenlét ciklusainak megzavarásából adódnak.

     

    Bio-Melatonin termékdobozBio-Melatonin

    A Pharma Nord Bio-Melatonin 3mg filmtabletta egy olyan készítmény, amely segít 18 éves vagy annál idősebbek számára olyan alvászavarok kezelésében, melyek az alvás-ébrenlét ciklusának megzavarásából(pl.”jet-lag”), illetve váltott műszakban való munkavégzésből adódnak.

    *A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

    További információk a termékkel kapcsolatban


    Forrás:
    http://medicalonline.hu/tudomany/cikk/alvasi_apnoe__alvashiany__baleset