A spermiumoknak hatalmas mennyiségű energiát kell előállítaniuk ahhoz, hogy előre tudjanak haladni a petesejt eléréséért vívott versenyben. Léteznek olyan étrend-kiegészítők, amelyek támogatják a szervezet energia-termelését, és ezek hasznosak lehetnek.
A test összes sejtjében találhatók apró „erőművek”, amelyeket mitokondriumnak nevezünk. Itt történik az energia előállítása. A hímivarsejtek rendkívül nagy koncentrációban tartalmaznak mitokondriumokat, különösen a középső részükben, ahol az előrehaladásukhoz szükséges energia termelődik. A hímivarsejtek számára ez az energia elengedhetetlen a petesejt eléréséhez és megtermékenyítéséhez vívott élet-halál versenyben.
Egy vitaminszerű vegyület: a Koenzim Q10
A mitokondriumok úgy állítanak elő energiát, hogy a zsírt, szénhidrátot és fehérjét ATP-vé (adenozin-trifoszfáttá) alakítják, amely a kémiai formában tárolt energia. A sejtek lényegében „gépházának” belsejében található egy vitaminszerű vegyület is, amelyet Koenzim Q10-nek nevezünk. A szervezet képes ezt szintetizálni, de a belső termelése már a húszas éveink közepétől csökkenni kezd.
Természetes támogatás az energia-termeléshez
A Bio-Quinone Q10 étrend-kiegészítő természetes és hatékony módja lehet az energia-termelés támogatásának. A kapszulák gyógyszergyártási-tisztaságú Koenzim Q10-et és B2-vitamint tartalmaznak, amely hozzájárul a sejtek normál energia-anyagcseréjéhez, valamint segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget.
Azoknak a férfiaknak, akik apává szeretnének válni, ez az étrend-kiegészítő jó választás lehet. Ez egy biztonságos és természetes módja annak, hogy a szervezet fenntartsa a normál energia-anyagcseréjét, amely minden testi funkcióhoz szükséges.
Jól dokumentált készítmény
A Bio-Quinone Q10 Gold-ot számos tudományos tanulmányban vizsgálták. Eddig több, mint 75 humán klinikai vizsgálatot végeztek, és ezek közül 26 a legmagasabb, úgynevezett „gold standard” minősítésű. A Bio-Quinone Q10 Gold az egyik legjobban dokumentált Koenzim Q10 készítménynek számít a piacon, és a tudósok körében is az egyik legkedveltebb választás a táplálkozástudomány ezen izgalmas területén végzett kutatásokhoz.