Keresés

    wsm_SearchResults

    Bezárás

    Tesztelje magnéziuma minőségét




    Mindenki egyetért azzal, hogy a magnézium nagyon fontos ásványi anyag egészségünk szempontjából, és nagyon fontos, hogy elegendő jusson belőle szervezetünkbe.

    A magnézium számos előnye
    Az európai országokban az ajánlott napi magnézium bevitel (RDA) 300-400mg. Az európai élelmezésbiztonsági hivatal az EFSA 10 kulcsfontosságú területen ismeri el, hogy a magnézumnak fontos biológiai hatása van a szervezetre. Ezek a területek szervezetünkben az energia anyagcsere, pszichológiai funkciók, elektrolit-egyensúly, izomműködés, beleértve a szívizom működését is, idegrendszeri működés, sejtosztódás, fehérjeképződés, fogak és csontok és természetesen az energiaszint. A magnézium legfontosabb általános tulajdonsága azonban az, hogy szabályozza a sejtek kálciumszintjét.

    Azok akik magnézium étrend-kiegészítőt szednek, könnyen letesztelhetik azt, hogy a jelenlegi magnézium tablettájuk feloldódik-e pár percen belül. Ez azért fontos, mivel ez biztosítja az ionizációt, mely a felszívódáshoz szükséges. Az alábbi mezőben olvashatja hogyan.

    Ha ön például a szíve miatt szedi a magnéziumot, akkor nyilvánvalóan fontos az, hogy a magnézium tabletta a gyomorban feloldódjon annak érdekében, hogy a belekben felszívódjon. Amennyiben a tabletta oldatlan állapotban halad át a beleken, a szívizomhoz nem jut el megfeleően.

    Egyedülállóan magas felszívódás
    A Pharma Nord Bio-Magnéziuma háromféle magnéziumsóból tevődik össze, melyek egy speciális mátrixban fekszenek és ez az ami lehetővé teszi a teljes feloldódást egy pohár vízben pár percen belül. Minden Bio-Magnézium tabletta 200mg magnéziumot tartalmaz. Még azoknál az embereknél is képes felszívódni a magnézum, akik kevesebb gyomorsavval rendelkeznek, mivel a tabletta nagyrésze már a vízben ionizálódik, így már csak egy kis részének szükséges a gyomorsav az ionizációhoz.


     

     

    Nem szükséges a Bio-Magnézum tablettát vízben feloldani, de ha ön mégis így tesz, akkor erre a délutáni időszak a legmegfelelőbb. Az ásványi magnézium aligha nevezhető ízletesnek, de a Bio-Magnéziumnak vízben oldva nincs különösebben kellemetlen íze.

    Bio-Magnézium