Keresés

  wsm_SearchResults

  Bezárás

  Bio-Biloba termékdoboz


  A jó vérkeringés és memória érdekében

  • Sztenderdizált gyógynövény kivonat memóriaproblémák, koncentrációzavarok, kimerültség, hosszan-tartó szédülés, fülzúgás és időskori fejfájás tüneteinek enyhítésére, amennyiben az orvos minden alapbetegséget kizárt.
  • A hideg kezek és lábak valamint a csökkent vérellátás okozta lábfájdalmak kezelésére.
  Read moreShow less

  Bio-Biloba

  Pharma Nord

  Tápanyagok 1 tablettában:      
  Standardizált Ginkgo biloba kivonat     60,0 mg
  ebből      
  flavon-glikozid     14,4 mg
  terpén-lakton     3,6 mg

  Termékjellemzők

  Adagolás:
  Napi 1 tabletta.

  Tárolás:
  Szobahőmérsékleten, napfénytől védve.

  Figyelmeztetések:
  Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl

  Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot

  A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.

  60 db tabletta nettó tömege: 15,6 g (260 mg/tabletta)

  Összetevők:

  Tömegnövelőszer:
  Mikrokristályos cellulóz
  hidroxi-propil-metil-cellulóz
  Standardizált Ginkgo biloba kivonat

  csomósodást gátlók:
  talkum
  Szilícium-dioxid
  Zsírsavak magnéziumsói

  Színezék:
  riboflavin

  Miért szedjünk Bio-Bilobát?

  A Bio-Biloba 60mg kiváló minőségű GinkgoBoldog idős pár bilobát tartalmaz. Tudományos vizsgálatokkal igazolták, hogy a Pharma Nord Bio-Biloba készítménye az Európában található egyik legkiválóbb minőségű Ginkgo biloba készítmény, mely ezáltal a fogyasztónak kiváló ár-érték arányt biztosít.


  A Bio-Biloba jellemzői

  A Bio-Biloba lehetővé teszi a jobb véráramlást az agyban és a külső erekben. Ezért a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, amely serkenti a szervezetet, és az agyat. Sokan úgy gondolják, hogy a Bio-Biloba hasznos a hideg kezek és lábak problémájára is.

  A tabletták magas Ginkgo-biloba tartalma lehetővé teszi a megfelelő hatás elérését napi 1-2 tabletta szedésével körülbelül 4 héten belül.

  Ha az erekben és szövetekben csökken a vérellátás, az a kezek és lábak kihűléséhez vezethet. A Bio-Biloba olyan gyógynövénykivonatot tartalmaz, mely segíthet ezen a problémán. Ezen okból kifolyólag a Ginkgo termékek alkalmazását kerülnünk kell közelgő műtétek esetén, mivel a termék szedésével nő a vérzékenység kockázata.

  Mint bármely más gyógynövény esetében a Ginkgo is okozhat nem-kívánt mellékhatásokat egyes embereknél, bár ezt korántsem tapasztalja mindenki.

  Ne feledje, hogy bármilyen egészségügyi probléma kezelését kizárólag orvosi felügyelet mellett végezze.


  Terhesség és szoptatás

  Ne alkalmazza a Bio-Bilobát orvosi konzultáció nélkül!


  Meleg kezek Bio-Bilobával

  12,6 fokos kéz         20 fokos kéz          Biloba vizsgálati hőmérő

  Bio-Biloba nélkül: 10 perc alatt a bőr hőmérséklete 12.6°C-ról majdnem  20°C -ra emelkedett.

  13,8 fokos kéz          30,9 fokos kéz         Biloba vizsgálati hőmérő

  Bio-Biloba használata után: 10 perc alatt a bőr hőmérséklete 13.8 °C-ról majdnem 30.9°C-ra emelkedett.

  A hőkamera a vér áramlását mutatja a kezekben Bio-Biloba használata előtt és után. A kezeket 2 percig 7 °C-os hideg vízbe mártották, majd lefényképezték. 10 perc elteltével a kezeket újra lefotózták.

  Mi a Ginkgo biloba?

  Páfrányfenyő ága A páfrányfenyő – Ginkgo biloba -  évszázadok óta közkedvelt növény jótékony hatásának köszönhetően. A fa levele tartalmazza a növény aktív összetevőit a Ginkgo flavon-glükozin -t és a terpén laktont.

  Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy ezeknek az aktív összetevőknek számos jótékony hatása van a szervezetre. Ezek antioxidánsként szolgálnak a sejtek védelmére és segítenek fenntartani az egészséges vérkeringést az agyban és a végtagokban.

  Ár-érték arány

  Amennyiben részesülni szeretne a Ginkgo-biloba összes jótékony hatásából, akkor a Bio-Biloba az egyik legjobb választás. Nemzetközi tanulmányok igazolják, hogy ez az összetétel kínálja minden tekintetben a legjobb ár-érték arányt.


  Legjobb minőség - Legjobb védelem

  Egy brit tanulmány 18 különféle Ginkgo biloba  készítményből kimutatta, hogy a Bio-Biloba biztosítja a legmagasabb fokú antioxidáns védelmet. (1)


  Legtisztább termék - Legjobb biztonság

  Egy holland tanulmány 21 Ginkgo-biloba terméket hasonlított össze, és kimutatták, hogy a Bio-Biloba a legtisztább termék a piacon. (2)


  Legjobb vétel

  Egy másik vizsgálatban, melyet a holland fogyasztóvédelem "Consumentenbond" végzett 13 különböző Ginkgo-biloba összehasonlításával arra a végeredményre jutott, hogy a Ginkgo-biloba kivonat minősége a Bio-Biloba termékekben a legjobb, és a legmagasabb fokú aktív hatóanyagot biztosítja - ezzel a Bio-Biloba lett az abszolút nyertes vétel a holland fogyasztók körében, az ár-érték arány tekintetében.

  Ginkgo biloba termékek antioxidáns aktivitása az Egyesült Királyságban

  Biloba termékek antioxidáns aktivitása

  1. Comparison of Antioxidant Activity in Commercial Ginkgo biloba Preparations. The Journal of Alternative and Complementary Medicine Vol. 9. No. 5, 2003.
  2. Niewsbrief Gezond of Consumentenbond august 2003.
  3. First choice for lowest cost per day: Consumentegids of Consumentenbond august 1995.

  Hivatalos egészségre vonatkozó állítások

  Az Európai Élelmiszer-Biztonsági Hatóság(EFSA) által bevizsgált ginkgo bilobát tartalmazó termékről a következők állíthatók:

  • Segít a jó kognitív funkciók fenntartásában
  • Segít a jó vérkeringés fenntartásában
    

  Kapcsolódó Termékek

  Bio-Marine Plus Koncentrált halolaj készítmény magas felszívódású szabad zsírsavakkal.EPA és DHA tartalommal, folsav és B12-vitamin hozzáadásával.


  Bio-Quinone Q10 Super Koenzim Q10 - részt vesz a szervezet természetes energiatermelésében, ezáltal segíthet a szívfunkciók és a fogíny egészségének fenntartásában.


  Bio-Quinone Q10 GOLD Koenzim Q10 - részt vesz a szervezet természetes energiatermelésében, ezáltal segíthet a szívfunkciók és a fogíny egészségének fenntartásában.