Keresés

  wsm_SearchResults

  Bezárás

  Bio-NADH Vezető NADH formula


  Bio-NADH

  • Fokozza az energiát a sejtek mitokondriális működésének javításával. 
  • Niacinnal - hatékony NAD-fokozóval
  • Lassú felszabadulású formula a szervezetben való optimális felszívódása és felhasználása érdekében 
  • NADH-t és B3-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul az energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez 
  • Támogatja a normális pszichológiai működést 
  • Tudományos kutatásokon alapuló optimalizált összetétel* 
  Read moreShow less

  Bio-NADH

  Pharma Nord

  3 tabletta tartalmaz:     %NRV*
  Niacin 750 mg   4688%
  NADH 6 mg   **

  *NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek.

  **NRV nincs megállapítva.

  Termékjellemzők

  Adagolás:

  Az első héten Napi 2x1 tabletta az első héten. majd napi 3x1 tabletta, ha továbbra is szükséges  a fáradtság és a kifáradás csökkentésének támogatása. Étkezés közben kell bevenni, vagy az orvos utasítása szerint.


  Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

  Összetevők:
  Hidroxipropil-metil-cellulóz,
  Mikrokristályos cellulóz (tömegnövelők);
  Nikotinamid, nikotinsav (vitaminok);
  Zsírsavak, magnéziumsói (csomósodást gátló);
  β-nadh-Na2 (egyéb tápanyag)

  Tárolás:
  Szobahőmérsékleten, napfénytől védve.

  Figyelmeztetések: 
  -az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
  -Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott,  vegyes étrendet és az egészséges életmódot
  - terhes és szoptató anyák, valamint gyermekek és  gyógyszeres kezelés alatt álló egyének a termék használatával kapcsolatban kérjék a kezelőorvosuk vagy szakorvosuk tanácsát.

  Bio-NADH

  A Bio-NADH fehér színű tabletta, amely egyenként 250 mg niacint, a NADH előanyagát, és 2 mg NADH-t tartalmaz. A napi adag három tabletta. A tablettákat a Pharma Nord fejlesztette ki, ezzel a készítménnyel végzett tudományos kutatás alapján. A tabletták lassú felszívódásuak. A NADH-tartalom egy speciális mátrixban van, amely folyadékkal érintkezve csak fokozatosan szabadítja fel a hatóanyagokat, ezáltal csökkentve a gyomorsavval való érintkezést.

  A NAD-ról
  A NAD (nikotinamid-adenin-dinukleotid) egy olyan vegyület, amely az emberi szervezet minden élő sejtjében megtalálható. A koenzim kategóriába sorolják, amely segíti a szervezetben lejátszódó biokémiai reakciókat, például a táplálék energiává történő anyagcseréjét (az úgynevezett sejtlégzést).

  Hogyan működik?

  Az élelmiszerekből és étrend-kiegészítőkből származó nikotinsav a szervezetben átalakul a fő anyagcsere-aktív formájává, nikotinamid-adenin-dinukleotiddá (NAD).A koenzim Q10 kapszulánk felépítése

  A NAD-nak két fő formája van: NAD+ (az úgynevezett oxidált állapot) és NADH (az úgynevezett redukált állapot). A NAD mindkét formában fontos szerepet játszik a citromsavciklusban és az elektrontranszportláncban, a légzés kulcsfontosságú lépéseiben, amelyek minden sejt mitokondriumában (a sejt erőműveként ismert) zajlanak. A szervezet ezen a folyamaton keresztül nyeri a működéséhez szükséges energiát (ATP formájában).

  A NAD+-t a sejtekben lévő speciális fehérjék, az úgynevezett szirtuinok is használják, amelyek viszont fontos szerepet játszanak a különböző biokémiai folyamatokban és a sejtfunkciókban.
  A NADH energiában gazdag forma, amely a Q10 koenzimnek elektronokat szolgáltat.

   

   

  A NAD mennyisége az életkor előrehaladtával csökken

  Előkezelés nélküli Q10 kristályformaA NAD különböző módon termelődik a szervezetben. L-triptofánból (a De novo szintézis útján) vagy B3-vitaminból (nikotinamid vagy nikotinsav, a Preiss-féle kezelői úton keresztül) állítható elő. 
   
  A természetes NAD-termelés az életkor előrehaladtával csökken, mivel ezek a termelési utak egyre kevésbé hatékonyak.

  Lassú felszabadulású formula

  Az olyan B-vitaminok, mint a B3 (niacin) vízben oldódóak, és mint ilyenek, a bélben elég gyorsan felszívódnak. A vízben oldódó tápanyagokat a vízhajtók, mint például a koffein, az alkohol és a vízhajtó gyógyszerek is elveszíthetik, mivel növelik a szervezetből távozó víz mennyiségét. A lassú felszabadulású készítmények lehetővé teszik, hogy a vegyületek lassan szívódjanak fel a véráramba, ami egyenletes felszabadulást tesz lehetővé, és megakadályozza a túlzott veszteségeket. 

  Kapcsolódó Termékek

  Bio-Quinone Q10 Super Koenzim Q10 - részt vesz a szervezet természetes energiatermelésében, ezáltal segíthet a szívfunkciók és a fogíny egészségének fenntartásában.


  Bio-Magnézium termékdoboz

  Bio-Magnézium Gyorsan oldódó és könnyen felszívódó magnézium kombináció. Minden tabletta 200mg magnéziumot tartalmaz.


  Bio-Uniqinol termékdoboz

  Bio-Aktív Q10 Uniquinol Ez az új  termék a koenzim Q10-et redukált, aktív ubiqinol formában tartalmazza, ezáltal a Q10 könnyebben szívódik fel a szervezetben.


  Bio-Marine Plus termékdoboz

  Bio-Marine Plus Koncentrált halolaj készítmény magas felszívódású szabad zsírsavakkal.EPA és DHA tartalommal, folsav és B12-vitamin hozzáadásával.